DÜNYA

Kraliyet Sarayı, Kral Charles’ın kamu görevlerine geri döneceğini açıkladı.

KRAL CHARLES KAMU GÖREVLERİNE GERİ DÖNÜYOR

Şubat ayında 75 yaşındaki Kral Charles’ın kanser olduğu açıklandığında, tedavi sürecinde olacağı ve kamu görevlerine ara vereceği duyurulmuştu. Son dönemde neredeyse hiçbir etkinliğe katılmayan Kral Charles’ın sağlık durumuyla ilgili artan endişelere karşın, Buckingham Sarayı’ndan sevindirici bir açıklama geldi.

Buckingham Sarayı Sözcüsü, Majestelerinin kamu hizmetlerine döneceğini duyurdu. Tedavi programının devam edeceğini belirten Saray Sözcüsü, doktorların şimdiye kadar kaydedilen ilerlemeden memnun olduğunu ve Kral’ın halka bazı görevleri yerine getirebileceğini belirtti.

Majestelerinin, halka dönük bazı görevlerine tekrar başlayacak olmasından büyük cesaret duyduklarını ifade eden Buckingham Sarayı Sözcüsü, Kral’a devam eden bakım ve uzmanlık hizmetleri için minnettar olduklarını belirtti.

Ancak, açıklamada Kral Charles’ın tedavi sürecine dair detaylı bilgilere yer verilmedi. Yalnızca, Kral’ın iyileşme sürecinin olumlu ilerlediğinin altı çizildi. King’s College London’dan Kraliyet Uzmanı Dr. George Gross, bu açıklamanın, İngiliz Kraliyet ailesiyle ilgili spekülasyonları durdurmak açısından son derece önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Ankara-Kiev hattında görüşme trafiği! Ukrayna Başbakanı Türkiye’ye gelecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu