EKONOMİ

Lila Kağıt’ın halka arzı için tarih belli oldu! Halka arz fiyatı ve talep toplama tarihi ise 2024 yılına belirlendi. Lot sayısı ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi için takipte kalın!

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Lila Kağıt Halka Arz Detayları

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan detaylara göre, Lila Kağıt halka arzında büyük bir heyecan yaşanıyor. Türkiye’nin ve dünyanın artan hijyenik temizlik kağıdı ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Lila Kağıt, halka arz dağıtım yöntemi olarak eşit dağıtımı tercih etti. Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlenirken, halka açıklık oranı %20,33 olarak duyuruldu.

Toplamda 120 milyon adet lotun dağıtılacağı Lila Kağıt halka arzında hisse fiyatı da merak konusu oldu. Lila Kağıt halka arz fiyatı, 37,39 TL olarak belirlendi. Borsa kodu ise LILAK olarak belirlendi.

Lila Kağıt halka arzı, 30 Nisan – 2 – 3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ancak piyasaların 1 Mayıs’ta İşçi Bayramı sebebiyle kapalı olacağı dikkate alınmalıdır.

Koton ise halka arzı için 2024 yılında talep toplama tarihlerini açıklayacak. Yatırımcılar Koton halka arz fiyatı ve kaç lot verileceği konularında merak içinde beklerken, sektördeki hareketlilik ve yatırım fırsatlarıyla birlikte halka arz süreci heyecanla bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu