TÜRKİYE

Haberi Kaçırma: Pazar Günü İstanbul’da Bu Yollar Trafiğe Kapatılıyor!

İstanbul’da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Nedeniyle Yollar Kapanacak!

İstanbul Valiliği’nin duyurusuna göre, 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında şehir genelinde bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Saat 07.00’da kapatılacak yollar arasında Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 Güney katılım arası, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydan arası, Üçler Sokak ve buna bağlı cadde ve sokaklar bulunuyor.

Öte yandan saat 08.00’da trafiğe kapanacak olan Tersane Caddesi ile Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi arasında da araç geçişleri durdurulacak.

Son olarak saat 09.00’da kapatılacak yollardan biri de Dolmabahçe Caddesi ile Dolmabahçe Gazhane Caddesi kesişimi arasındaki Beşiktaş istikameti olacak.

Sürücülerin dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları tercih etmeleri önem taşıyor. İstanbul trafiğinde yaşanabilecek olası aksaklıklara karşı sürücülerin hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bu önlemlere riayet ederek, bisiklet turu etkinliğinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olalım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu