TRABZONSPOR

Enis Bardhi: Bazı zamanlarda Messi’den daha iyi olduğumu hissettim

Enis Bardhi: “VAR Sistemi Futbolda Normalleşmeye İzin Verilmiyor”

Trabzonspor Kulüp dergisine konuşan tecrübeli orta saha oyuncusu Enis Bardhi, futbolda son yıllarda uygulanan VAR uygulamasını beğendiğini söyledi. Bardhi, “Çünkü gerekli çizgiler çekiliyor, penaltı olup olmadığına bakılıyor. Ama zaman geçtikçe de oyunun normalleşmesine çok izin verilmiyor gibi geliyor. Olduğu gibi bırakmak lazım, futbol insanlar için oynanıyor. Futbol tadını çıkarmak için oynanıyor. Trabzon’da da olduğu gibi; insanların bir futbol maçını izlemek istemesinin keyifli olduğunu, bunun keyif verdiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Enis Bardhi: “Pes Etmeyeceğim, Trabzonspor’dan Ayrılmayı Düşünmedim”

Geçen sezonun hem kendi hem de takım adına zor geçtiğini ifade eden Bardhi, Trabzonspor’dan ayrılmanın çözüm olabileceğini düşündüğünü ancak pes etmediğini ve bu zor zamanların üstesinden gelmeyi başardığını açıkladı. Bardhi, “Sanki üzerimde bir ağırlık varmış gibiydim. Ama bir gün uyanıp, ‘Böyle ayrılamam. Ben bir şey başarmalıyım ve burada kalmalıyım’ dedim. Bu yükü taşımaya karar verdim. Pes etmeyeceğim” şeklinde konuştu.

Enis Bardhi: “Messi’den Daha İyi Olduğum Dönemler Oldu”

İspanya’da oynadığı dönemde Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğunu hatırlatan Bardhi, bu tarz karşılaştırmaların kendisine gurur verici geldiğini belirtti. Bardhi, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Bu tür karşılaştırmalar beni her zaman motive ediyor. Bu yüzden her gün daha fazla çalışarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum” dedi.

Enis Bardhi: “Türkçeyi Kesinlikle Öğreneceğim”

Çoklu dil bilmenin önemine vurgu yapan Bardhi, Türkçeyi de öğrenmek istediğini belirtti ve iletişimin önemine dikkat çekti. Bardhi, “Teknik direktörlerle iletişimi kolaylaştırdığı gibi diğer oyuncularla da daha iyi anlaşılmasını sağlar. Türkçeyi kesinlikle öğrenmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Enis Bardhi: “Öğrenmeye Devam Edeceğim”

Her koşulda öğrenmeye devam etmek istediğini belirten Bardhi, futbolda ve hayatta sürekli gelişmeyi hedeflediğini söyledi. Bardhi, “Hayatta ve futbolda daha iyi bir insan ve oyuncu olmak için sürekli öğrenmeye çalışıyorum. Her gün daha iyi olabilmek için çaba gösteriyorum” dedi.

Enis Bardhi: “Baskı Futbolcuyu Daha İyi Motive Eder”

Baskının futbolcuyu maça daha iyi motive ettiğini ifade eden Bardhi, performansını üst düzeye çıkarabilmek için psikoloğa danışmanın önemine değindi. Bardhi, “Baskı, daha hızlı ve daha etkili olmamı sağlıyor. Psikolog, performansımı artırmamda önemli bir rol oynar” şeklinde konuştu.

Enis Bardhi: “Örnek Olmaya Çalışıyorum”

Hem saha içinde hem de dışında iyi bir örnek olmaya çalıştığını dile getiren Bardhi, ailesiyle Trabzon’da vakit geçirmekten keyif aldığını belirtti. Bardhi, “Ailem ve sevdiklerimle geçirdiğim zamanlar önemli. Sahilde yürüyüş yapmayı ve balık yemeyi seviyorum. Uzungöl’ü ziyaret etmek de hoşuma gidiyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu