TÜRKİYE

Gölcük’te Gerginlik: Patlama Tehlikesi Nedeniyle Evler Boşaltıldı!

Gölcük’te Meydana Gelen Kaza Sonucu Tanker Faciası!

Edinilen bilgilere göre, Gölcük ilçesinde D-130 Karayolu Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şaşırtıcı bir kaza yaşandı. Tanker, refüjdeki demir korkuluklara çarparak karşı şeride geçti ve 150 metre boyunca duramadan üstgeçit köprüsünün ayağına ulaştı. Ardından park halindeki iki kamyonete çarpan tanker, karşı şeritten gelen hafif ticari araca da çarptı ve çekici kısmı koptu. Kopan çekici, D130 Karayolu’ndan karşı sokağa uçtu.

Kazada tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, benzin ise yola saçıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaralıyı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri patlama riskine karşı D130 Karayolunun Yalova ve İzmit istikametini trafiğe kapattı. Bununla birlikte çevredeki binalardaki vatandaşlar da tahliye edildi.

Şehir merkezinden trafik akışı sağlanırken, itfaiye ve polis ekipleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya devam ediyor. İtfaiye ekipleri, patlama riskine karşı bölgeyi köpükledi. Kazada tankerin çarptığı araçları anlatan vatandaşlardan Aysel Sütlüce, polislerin uyarısı üzerine evlerini boşalttıklarını ve “Kaza yapan tanker araçları ezmiş. Patlamaya karşı tehlike olduğu için evler tahliye edildi. Çok korktuk.” ifadelerini kullandı.

Diğer bir tanık olan Ömer Çengel ise yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Tanker 3 aracı çarpmış. Tankerden devamlı benzin akıyor. Polisler evi boşalttı. Şu an dışarıda bekliyoruz.” Tanker faciası sonrasında bölgede tedbirler alınmaya devam ediyor ve patlama riskine karşı dikkatli bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu