TÜRKİYE

CHP içinde para sayma soruşturması hakkında yeni bir gelişme var!

CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturma Sürüyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda kamera kayıtlarına yansıdığı iddia
edilen para sayma görüntülerinin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Başsavcılık, avukat Ergün Özer’in ifadesine başvurdu. Özer, eski Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yakın arkadaşı olduğunu vurgulayarak, 2019 yılında CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyasına gönüllü olarak bağış yapmak istediğini belirtti. Özer, 50 bin TL’lik bağışı Keskin aracılığıyla il başkanlığına ilettiğini ancak herhangi bir belge ya da makbuz almadığını dile getirdi.

Bağış karşılığında makbuz talep ettiğini söyleyen Özer, pandemi nedeniyle il binasının kapalı olduğu ve makbuzların daha sonra gönderileceği söylendiğini belirtti. Ancak zaman geçtikçe makbuzu alamadığını ifade eden Özer, hukuka aykırı hiçbir bağışta bulunmadığını savundu. Suçlamaları kabul etmediğini net bir şekilde dile getirdi.

CHP’de yaşanan para sayma skandalıyla ilgili devam eden soruşturma kapsamında 12 kişinin daha ifadeye çağrılacağı açıklandı. Olayın perde arkasındaki detaylar merakla bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu