SPOR

Sevil Becan, Fenerbahçe adaylığını resmen açıkladı!

Sevil Becan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına Aday

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Becan, basın mensuplarıyla yaptığı açıklamada 27 Nisan Cumartesi günü Faruk Ilgaz Tesislerinde düzenlenecek Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısında başkan adayı olacağını belirtti.

Sevil Becan, kulübün birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak Fenerbahçe’nin geleceği için kamplaşmaların ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, Fenerbahçelilik değerlerinin korunması ve birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Adaylık sürecinde yapılan istişarelerde ön planda tutulan konunun, kulübün yakın tarihinde önemli yere sahip olan 3 Temmuz ve 2 Nisan olayları olduğunu belirten Becan, 2 Nisan’daki kongreye gösterilen ilginin, Fenerbahçe camiasının birlik ve beraberliğini gösterdiğini ifade etti.

Yüksek Divan Kurulu işleyişinde reform gerekliliğine dikkat çeken Sevil Becan, mevcut yapıdan farklı bir anlayışın ve yönetimin gerekliliğine işaret etti. Divan Kurulu üyelerinin eleştirilere daha fazla açık olması gerektiğini belirterek, kuruldaki reform sürecini başlatmak istediklerini vurguladı.

Sevil Becan ayrıca adaylık sürecinde yaptığı görüşmelerden bahsederek, kulüp başkanı Ali Koç’un kendisine tarafsız kalacağını belirttiğini ve diğer eski başkanlarla da iletişim kurmaya çalıştığını açıkladı. Becan, adaylık sürecinde önemli isimlerle görüşmeler yapmaya devam edeceğini belirtti.

Sevil Becan’ın Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için adaylığı, kulübün geleceği ve yönetim anlayışı açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu