TRABZONSPOR

Trabzonspor’dan Gelen Son Dakika Haberi: Fırtına, Rasmus Nicolaisen için Harekete Geçiyor!

Trabzonspor, Rasmus Nicolaisen Transferi İçin Girişimlerde Bulunuyor

Trabzonspor’un savunma hattını güçlendirmek için harekete geçtiği haberleri kulislere bomba gibi düştü. Bordo-mavili ekip, Fransız ekibi Toulouse’ta görev yapan Rasmus Nicolaisen’i transfer listesine aldı. 27 yaşındaki Danimarkalı stoper, bu sezon 40 maçta forma giyerken fileleri 3 kez havalandırmayı başardı. Birikimli savunmacının bonservis bedeli 6 milyon euro olarak açıklandı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un, Nicolaisen’in transferi için detaylı bir araştırma sürecine girdiği öğrenildi. 1.91 boyundaki başarılı futbolcunun takıma olan katkısı ve liderlik vasıflarıyla ön plana çıktığı belirtiliyor. Geçmişte Midtjylland ve Portsmouth gibi önemli kulüplerde forma giyen Nicolaisen, scout ekibinin de dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Taraftarlar ise heyecanla transfer gelişmelerini beklerken, Trabzonspor’un savunma hattını en iyi şekilde güçlendirecek bir ismi kadroya katma yolunda atılan adımlar takdirle karşılanıyor. Nicolaisen’in Bordo-mavili formayı giyme ihtimali, camiada büyük bir heyecan yaratmış durumda. Bu transferde son kararın ise Abdullah Avcı’nın elinde olduğu ve teknik direktörün yeşil ışık yakması durumunda resmi adımların atılacağı konuşuluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu