TRABZONSPOR

Trabzonspor’da Kalacak mı? Berat Özdemir’in Durumu Ne Olacak?

Berat Özdemir Maç Sonrası Açıklamalarını Yaptı

Berat Özdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada ilk yarıda rakiplerine oyunlarını kabul ettiremediklerini ancak yine de 2-1 öne geçtiklerini belirtti. Enis Destan’ın kırmızı kart görmesinin ardından ikinci yarıda on kişi mücadele ettiklerini vurgulayan Berat, “On kişiyle gerçek bir takım olduğumuzu gösterdik, herkes fedakarca mücadele etti. Üçüncü golü bulup kazanmayı başardık. Rövanşta avantajlıyız ve bu istekle sahada olmak istiyoruz.” dedi.

Takım arkadaşlarına destek olmaya çalıştığını belirten Berat Özdemir, “Thomas ve Pepe gibi tecrübeli isimlerden çok şey öğreniyorum. Hocamızın taktiklerini sahada uygulamak için çaba harcıyorum. Üçüncülük ve Türkiye Kupası hedefimiz var, bunun için kenetlendik. Kupayı Trabzon’a getirmek istiyoruz ve getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatılması üzerine Berat Özdemir, “Kiralık ya da bonservisli olmamın benim için önemi yok. Trabzonspor formasıyla sahada olmak, en iyisini yapmaya çalışmak önemli. Gelecek sezon ne olacağını göreceğiz, hayırlısı olsun.” açıklamasını yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu