MANŞETLER

Sergen Yalçın, Sürpriz Aday Olarak Belgelendi!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Beşiktaş’ın Final Şansı Heyecanla Devam Ediyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü deplasmanında berabere kalarak final bileti için İstanbul’daki rövanş maçına bıraktı. Serdar Topraktepe yönetiminde lig ve kupa yolculuğuna çıkan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisi ve kupa rövanşı için hazırlıklarına başladı.

Yönetim, tüm odak noktasını sezonu Türkiye Kupası’yla tamamlamaya vermeye odaklanırken teknik direktörlük konusunda karar süreci de merakla bekleniyor. Fernando Santos’un ayrılışı sonrası göreve getirilen Serdar Topraktepe’ye tüm güvenen Beşiktaş yönetimi, yeni hocayı acele seçmeye niyetli değil.

Önlerinde Fenerbahçe derbisi, Türkiye Kupası ve lig üçüncülüğü hedefi olan Beşiktaş, bu süreçte Topraktepe’nin performansını yakından takip edecek. Topraktepe’nin gelecek sezon teknik heyette yer alacağı düşünülürken, alınacak sonuçlar ışığında 1. adam olabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş yönetiminde yabancı hoca arayışları devam ederken yerli teknik adamlar da göz önünde bulunduruluyor. Yabancı hoca konusunda araştırmalar sürerken, yerli hoca adayları arasında Antalyaspor’un başındaki Sergen Yalçın öne çıkıyor. Şimdilik geride kalan Şenol Güneş’in adı ise listede yer alıyor.

Beşiktaş yönetimi, şu anda Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın ile sezon sonunda görüşme planı yapıyor. Yalçın’ın Antalyaspor’dan ayrılması beklendiği için görüşmenin Mayıs ayının sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu