SPOR

Vanspor maçtan çekildiğini açıkladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Şampiyonluk Yarışı Heyecanı!

Bugün gerçekleşen karşılaşmada Bursaspor ile Vanspor FK kozlarını paylaştı. Son haftaya girilirken lider Esenler Erokspor 80 puanla zirvede, Vanspor FK ise 78 puanda şampiyonluk yolundaki mücadelesini sürdürdü.

Esenler Erokspor deplasmanda Serik Belediyespor karşısına çıkarken, Vanspor FK ise Bursaspor’un konuğu oldu. Ancak maç öncesinde yaşanan gelişmeler dikkat çekiciydi. Serik Belediyespor’un U-19 takımı ile sahaya çıkacağı haberi Vanspor cephesinde rahatsızlık yarattı.

Kulüp başkanı Feyat Kıyak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Vanspor camiasıyla kimse Ali Cengiz oyununa girmesin. Ülke futbolumuzu daha fazla kirletmeyelim” ifadelerini kullandı. Temiz futbol anlayışının zarar görmemesi için dikkat çekici bir çağrıda bulundu.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Vansporlu futbolcular 1 dakika boyunca protesto eylemi gerçekleştirdi. Daha sonra oyun devam ederken, 22. dakikada Vansporlu oyuncular talimat üzerine sahayı terk etti. Bu kararın alınmasında Esenler Erokspor’un 2-0 önde olduğu haberinin etkisi büyük oldu.

Hakemin maçı tatil etmesiyle birlikte her iki takımın oyuncuları da sahadan ayrıldı. Yaşanan gelişmeler ligdeki heyecanı arttırırken, futbolseverler arasında da tartışma yarattı.

Son dakika gelişmesine göre ise yabancı bir VAR hakemi, yaklaşan Kayseri maçında görev alacak. Bu kararın nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu