SPOR

Trabzonspor, Samsun’da 19 yıl sonra yenilgi aldı

Trabzonspor Süper Ligde Samsunspor’a Deplasmanda 3-1 Mağlup Oldu

Trabzonspor, Süper Lig’de 35. haftada deplasmanda Samsunspor’a 3-1 mağlup olurken, bu maçın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçına odaklanmaya çalışıyor. İlk kez Samsunspor’a mağlup olan Trabzonspor, tarihte ilk kez rakibi tarafından bir maçın ilk yarısında 3 gol yedi. Gaziantep FK maçından farklı bir kadroyla sahaya çıkan Samsunspor karşısında sadece 6 kez rakip ceza sahasında topla buluşan Trabzonspor, bu sezonki en düşük pas sayısına ulaştı. Sezon boyunca 35 maçın 13’ünü kaybeden Trabzonspor, daha önceki en fazla mağlubiyet aldığı sezon olan 2015-2016’yı geride bıraktı.

Fenerbahçe’de Önemli Kart Sınırı Sorunu: Konyaspor Deplasmanı Öncesi 7 İsim Risk Altında

Fenerbahçe’de, Konyaspor deplasmanı öncesinde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor maçının ardından olumsuzlukları değerlendirerek, Türkiye Kupası maçına odaklanacaklarını belirtti. Avcı, Ligde kalan son 3 maçı da en iyi şekilde bitirip sezonu üçüncü sırada tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Galatasaray’da Hedef Rekor Kırma: Sivasspor Maçına Tüm Gözler Çevrildi

Galatasaray, rekor kırmayı hedefleyerek Sivasspor maçına odaklandı. Süper Lig’in önde gelen takımlarından Galatasaray, performansını zirveye taşıyabilmek için büyük bir kararlılıkla mücadele ediyor. Sivasspor maçı, Galatasaray camiası için büyük önem taşıyor ve taraftarların da heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu