MAGAZİN

“Cihan ve Nehir’in Karşılaşması: İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı İzleyicileri Heyecanlandırıyor!”

İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı: Cihan ve Nehir Arasındaki Karşılaşma ve Dilber’in Yorgancıdan Kaybettiği 100 Bin Lira!

İnci Taneleri dizisinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanında, Cihan ve Nehir beklenmedik bir karşılaşma yaşarken, Dilber’in yorgancıdan aldığı 100 bin lirayı kaybettiği ortaya çıkıyor.

BKM imzası taşıyan, ilk bölümü 25 Ocak 2024 tarihinde ekranlara gelen bu Türk televizyon dizisi, Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu usta kalemi Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı etkileyici bir dram türünde karşımıza çıkıyor.

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın paylaştığı İnci Taneleri dizisinde, Nehir babası Azem’in peşinden gitmeye devam ederken, Azem ise kızının neden ulaşılmaz olduğunu merak etmektedir.

Nehir, annesinin mezarına giderek onunla hasret giderir ve cesaretini toplayarak Cihan’ın karşısına çıkmaya karar verir. Peki, Cihan, kardeşi Nehir’i tanıyabilecek mi? Gelişmeler izleyicileri ekrana kilitleyecek!

İnci Taneleri’nin 14. bölüm fragmanını heyecanla beklerken, izleyiciler yeni bölümde nelerin olacağını merakla beklemeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın muhteşem performansını izlemek için perşembe akşamlarını iple çekmeye devam ediyoruz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu