SPOR

Marek Hamsik, Trabzonspor’un yeni transferinde etkili oldu!

Trabzonspor’da Transfer Hareketliliği Devam Ediyor!

Trabzonspor’un transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Glasgow Rangers’tan Barisic ve Draguş transferleri için imza aşamasına gelinirken, orta saha için Lundstram’ı da kadroda görmek isteyen Trabzonspor, şimdi de skorer bir isim üzerinde duruyor. Gündemdeki yıldız isim ise Laszlo Benes. Bundesliga 2 takımlarından Hamburg’da forma giyen Slovak yıldız, bu sezon 25 maçta 13 gol atarken, 11 asist yapmayı başardı. Fırtına ile daha önce adı anılan Benes’in sözleşmesinde, belirli şartlar altında 3 milyon Euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.
Slovakya Milli Takımında da 18 kez forma giyen Benes için eski bir dost devrede: Marek Hamsik. Slovak futbolunun efsane ismi, vatandaşını ikna etmek adına Benes ile görüşmeler yapıyor. Abdullah Avcı ile iletişimini sürdüren Hamsik, Benes’in Trabzonspor’a transferi konusunda önemli bir rol oynuyor. Hamsik’in, Benes’e şehir ve kulüp hakkında bilgiler verdiği öğrenilirken, Trabzonspor Yönetimi de 26 yaşındaki yıldız için elinden geleni yapıyor.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe’den ise Serdar Aziz’in paylaşımı gündemdeki yerini koruyor. Galatasaray maçının ardından yapılan paylaşım, taraftarlar arasında büyük ilgi uyandırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu