SPOR

İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına talip oldu

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığı için Aday Oldu!

Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, 18 Temuz’da yapılacak Seçimli Genel Kurul’da Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday oldu. Hacıosmanoğlu, daha önce Erdal Alkış ve Servet Yardımcı’nın başkan adaylıklarını açıklamasının ardından TFF koltuğu için yarışa resmen katıldı.

Servet Yardımcı da TFF Başkanlığı İçin Aday Oldu!

Trabzonspor’un eski başkanlarından Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için aday olduğunu resmen açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte TFF için aday sayısı artmış oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir?

1966 yılında Trabzon’un Of ilçesinin Hayrat Beldesi’nde doğan İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun yıllar ticaret ile uğraşmış bir isimdir. 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve daha sonra çeşitli dönemlerde başkanlık için adaylığını koymuştur. 2013 yılında Trabzonspor’un 15. başkanı seçilen Hacıosmanoğlu, 2015 yılında yapılan seçimlerde görevi Muharrem Usta’ya devretmiştir.

Paul Onuachu Sahalara Geri Dönüyor

Başka bir futbol gelişmesine göre, Paul Onuachu sahalara geri dönüyor. Futbolseverler, Onuachu’nun performansını merakla bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu