SPOR

Genç golcü Beşiktaş’ta yeni bir kontratla ödüllendirildi.

Beşiktaş, 17 Yaşındaki Santrfor Mustafa Erhan Hekimoğlu ile Yeni Kontrat İmzaladı

Beşiktaş Kulübü, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 17 yaşındaki santrforu Mustafa Erhan Hekimoğlu ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. Genç oyuncu, 2026-2027 sezonunun sonuna kadar siyah-beyazlı formayı taşıyacak.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmesinin uzatılmasına ilişkin olarak Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde tamamlayan, sahip olduğu yetenek ve potansiyelle Kulübümüze ve Türk futboluna uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız genç futbolcumuz Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmesi, 2026-27 sezonu sonuna kadar uzatıldı. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesislerinde bir araya geldiği Mustafa Erhan Hekimoğlu’na yeni dönemde şanlı formamızla üstün başarılar diledi.”

Futbol camiasının yakından takip ettiği ve gelecekte adından sıkça söz ettireceği düşünülen genç yetenek Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Beşiktaş forması altında neler başaracağı merakla bekleniyor.

Beşiktaş’a ve genç yeteneğe başarılar diliyoruz!

Feyyaz Uçar: İki Penaltı Pozisyonu Var

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu