SPOR

Fatih Tekke: Hedefimiz ligi aynı oyunla bitirmek!

Trendyol Süper Lig 34. Haçta: Alanyaspor İstanbulspor’u 6-0 Yendi!

Alanyaspor, Süper Lig’in 34. haftasında sahasında ağırladığı İstanbulspor’u 6-0 mağlup ederek büyük bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımının harika performansından dolayı oyuncularını tebrik etti.

Tekke, “Maçla ilgili çok söylenecek bir şey yok. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İstanbulspor’a başarılar diliyorum. Onlar da bizim çoğuyla çok vakit geçirdiğimiz oyuncular. Hatta bizim kurduğumuz takım. Geçen sene onlarla çok ciddi bir mücadeleden çıktık ve başardık. Onların da üzerimizde çok emeği var. Onlara başarılar diliyorum. Bugün ülkede belki İstanbulsporu bu kadar zor duruma düşüren bence Alanyaspordur. Çok doğru set hücumları ve antrenmanlarda yaptığımız hemen hemen tüm doğruları bu maçta da gösterdik,” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sergilemek istediklerini söyleyen Tekke, “Geldiğimiz nokta ve şu anki konumda Alanyaspor’un hedeflerinde her maça galibiyetle çıkıyoruz ve bugünden itibaren o çok büyük hedefi tutturduk. Alanyaspor’un temellerini oluşturan oyuncular oldular. Oyuncuları bu yüzden tebrik ederim. Çok değerliydi. Bundan sonraki tüm maçlarımızda aynı oyunumuzu, gücü ve oyuncu performansını devam ettirerek ligi bitirmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Göztepe ise Süper Lig’e geri dönüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu