SPOR

“Beşiktaş, Samsunspor maçında 3 oyuncusundan yoksun olacak”

Sakatlıklar Nedeniyle 3 Oyuncu Yarınki Maçta Forma Giyemeyecek!

Beşiktaş Kulübü, Omar Colley, Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zainutdinov’un sakatlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, yarın akşam oynanacak Samsunspor maçında söz konusu 3 oyuncunun forma giyemeyeceği belirtildi.

Omar Colley, Yılport Samsunspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı forma giyemeyecek. Serkan Emrecan Terzi ise sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanması sebebiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayacak.

Futbol A Takımı antrenmanında uyluk sol arka kısmında ağrı hisseden Bakhtiyor Zainutdinovun Acıbadem Altunizade Hastanesinde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Zainutdinovun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

Beşiktaş, zorlu Samsunspor maçına bu oyuncularından yoksun çıkacak. Tüm takımın birlikte başarıya ulaşması temennisiyle, taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

Öte yandan, Beşiktaş’a sürpriz bir teknik direktör adayının ismi de gündeme bomba gibi düştü. Heyecanla beklenen gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu