MANŞETLER

Polisten kaçmaya çalışırken, aracın kapısına tutunarak hareket etmeye çalıştı.

ABD’de Polis ile Şüpheli Arasındaki Nefes Kesici Kovalamaca!

23 Mart tarihinde yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı. Videoda, şüphelinin başka bir aracın kapısına tutunarak ileriye sürüklendiği anlar yer alıyor. Kaliforniya’daki Lathrop Polis Teşkilatı, olayın 27 Ocak’ta gerçekleştiğini ve ev içi şiddet şüphelisinin polislerden kaçmaya çalışırken yaşanan bu çılgın kovalamacayı başlattığını belirtti.

Polis kamerası görüntülerinde, kovalamaca sırasında araçlar arasındaki çatışmanın devam ettiği, şüpheli Juan Miguel Valdez’in aracının lastiğinin patlaması sonucu aracı terk edip yoğun trafikte başka bir araca binmeye çalıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Ancak, ikinci aracın hareket etmesiyle Valdez, kapı koluna tutunarak bir süre sürüklendi.

Valdez daha sonra yayan kaçmaya çalıştı, fakat polisler durdurmak için müdahale etmek zorunda kaldı. Şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdiler. Olayın ardından Valdez, polise dönerek “Dostum, neden beni vurdun?” ifadelerini kullandı.

Valdez, hastanede tedavi gördükten sonra aralarında araba hırsızlığı, zorla alıkoyma, kaçakçılık, gözaltına direnme ve daha önceki suçlarından dolayı şartlı tahliye sırasında ağır suç işlemekten oluşan beş ağır suçtan dolayı tutuklandı. Valdez’in 10 Nisan’da mahkemede yargılanacağı bildirildi. *Haberin görseli Lathrop Polis Teşkilatı tarafından sağlanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu