MANŞETLER

İstanbul’da Yola Çıkacak Olanlar Dikkat!

İstanbul, Bu Pazar İki Büyük Etkinliğe Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul, 28 Nisan Pazar günü iki önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak. Megakentte gerçekleştirilecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı ile Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, kentin dikkatini üzerine çekecek. Ancak bu iki büyük etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Saat 07.00’de Trafik Kapatılacak Yollar

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı kapsamında saat 07.00’de Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arası, Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydanı arası ve Üçler, Tavukhane ve Nakilbent sokaklar ile Aksakal Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak. Üsküdar ve Kadıköy’de birçok yol trafiğe kapanacak ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Saat 08.00 ve 09.00’da Trafik Kapatılacak Yollar

Saat 08.00’de Tersane Caddesi, Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi ile Refik Saydam Caddesi arası, iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Saat 09.00’da ise Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Caddesi, Çırağan Caddesi, Muallim Naci Caddesi gibi birçok yol tek veya çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Bu yollara alternatif olarak Meclisi Mebusan, Kadırgalar, Bayıldım, Dereboyu gibi cadde ve sokaklar kullanılabilecek.

Pazar Günü Metrobüs, Tramvay ve Arabalı Vapur Seferlerinde Değişiklikler

Saat 10.00’da D-100 kara yolu güney yolunun Balmumcu ayrımları trafiğe kapatılacak ve Büyükdere Caddesi Sarıyer istikameti ile Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikameti verilecek. Metrobüs seferleri bu yönde devam edecek. Saat 10.00’da Şehitler Köprüsü’nün güney yönü trafiğe kapanacak ve metrobüs seferleri durdurulacak. Tramvay ve arabalı vapur seferlerinde de değişiklikler olacak.

Bu büyük etkinlikler nedeniyle İstanbul Valiliği, trafik kapanacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı. İstanbul, spor dolu bir Pazar gününe hazırlanıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu