GÜNDEM

Zehir tacirlerine yönelik 42 ilde gerçekleştirilen Narkoçelik-14 operasyonu haberi geldi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘NARKOÇELİK-14’ Operasyonlarıyla 321 Zehir Taciri Yakalandı!

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkemizi zehirleyen uyuşturucu tacirleri ve yerel suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen ‘NARKOÇELİK-14’ operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, aziz milletimize seslenerek, bu mücadelenin milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına karşı yürütülen operasyonlar kapsamında 322 kilogram uyuşturucu madde ile 135 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği bilgisi paylaşıldı. Bakan Yerlikaya, “Her an enselerindeyiz, bizden kaçamayacaklar” mesajını da net bir şekilde verdi.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen bu operasyonların devam edeceği ve suç örgütlerinin kökünün kazınacağı belirtilirken, 42 ilde gerçekleştirilen ‘NARKOÇELİK-14’ operasyonunun başarısıyla önemli bir adım atıldığı vurgulandı.

Değerli vatandaşlarımızın da desteğiyle, ülkemizdeki uyuşturucuyla mücadele kararlılıkla sürdürülecek ve suç örgütlerine göz açtırılmayacak. İçişleri Bakanlığı’nın aldığı bu önemli adımlar, ülkemizin geleceği ve gençlerimizin sağlığı adına büyük bir önem arz etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu