GÜNDEM

Saime Bucaklıoğlu, yeni ulaşım projelerini kamuoyuna duyurdu

Cumhur İttifakı Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Bucaklıoğlu, Ulaşım Projelerini Açıkladı

Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Bucaklıoğlu, Narlıdere-Güzelbahçe arasında hafif raylı ulaşım sistemi planıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bucaklıoğlu, toplu ulaşımda hızlı ve kesintisiz araçlarla ulaşımın sağlanacağını belirterek, bozuk ve kullanım ömrünü tamamlamış yolların yenileneceğini vurguladı.

Üçkuyular-Bostanlı-Konak iskelelerine yaz-kış kesintisiz seferler düzenleneceğini ve modern duraklar ile araç şarj istasyonlarının yapılacağını ifade eden Bucaklıoğlu, özellikle okul bölgelerinde yaya üst geçitlerinin yapılmasının önemine değindi.

Güzelbahçe sahil yolunda trafik akışını düzenlemek için 24,5 metrelik yol tamamlanacağını belirten Bucaklıoğlu, “Güzelbahçe’nin ulaşım sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

Bucaklıoğlu, Güzelbahçe’nin daha yaşanabilir bir şehir haline getirilmesi ve çağdaş bir ulaşım altyapısının oluşturulması hedefiyle projelerini hayata geçireceklerini ifade ederek, halka daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Gümüş Saime Bucaklıoğlu, Güzelbahçe’nin geleceğini inşa etmek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için kararlılıkla hareket edeceklerini vurgulayarak, ulaşım konusunda önemli adımlar atacaklarını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu