GÜNDEM

İYİ Partiden istifa edecek olan milletvekili için geri adım atan kişi kim? Eşref Fakıbabanın istifası son anda iptal edildi!

İYİ Parti Olağanüstü Seçimli Kurultayı Bu Hafta Sonu Gerçekleşecek

İYİ Parti, bu hafta sonu yapılacak olağanüstü seçimli kurultay için geri sayıma geçti. 27 Nisan’da gerçekleşecek kurultayda Genel Başkan Meral Akşener’in aday olmayacağını açıklamasının ardından Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın yarışacak.

İYİ Parti’den Kulis Bilgileri Gelirken Şaşırtıcı Gelişmeler Yaşanıyor

Kurultay öncesi İYİ Parti’den sızan kulis bilgileri dikkat çekmeye devam ediyor. Sabah.com.tr’nin üst düzey İYİ Partili yöneticilerden edindiği bilgilere göre; Ahmet Eşref Fakıbaba, Müsavat Dervişoğlu’nun konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisi’ne geçme kararından vazgeçti. Ancak başka bir vekil daha istifa ederek CHP’ye geçiş yapacak.

Genel Başkanlık Yarışında 3 Aday Kıyasıya Rekabet İçinde

Bu hafta sonu Ankara’da gerçekleşecek kongrede Genel Başkan Yardımcılarından Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Musavat Dervişoğlu başkanlık için yarışacak. Özellikle Musavat Dervişoğlu’nun favori olduğu belirtiliyor. Parti içinden gelen bilgilere göre 1300 delegenin yoğun katılım göstermesi beklenirken, Dervişoğlu’nun 650 delege civarında bir oy alması öngörülüyor.

Dikkat Çeken İsimler ve İYİ Parti’deki Son Gelişmeler

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın son anda partide kalma kararı, Koray Aydın’ın CHP ile ittifak arayışları, İbrahim Özkan’ın Whatsapp grubundan çıkması gibi gelişmeler parti içinde heyecan yaratıyor. Öte yandan İYİ Parti’den istifa eden ve CHP’ye katılan milletvekilleriyle ilgili de sürekli yeni iddialar gündeme geliyor. Tüm bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu