GÜNDEM

Askeri yetkililer tarafından duyuruldu: Sınırı yasa dışı geçmeye çalışan 4 kişi tutuklandı!

Milli Savunma Bakanlığı, Hudut Bölgelerinde Yasa Dışı Geçişlere Karşı Mücadelesini Sürdürüyor

Milli Savunma Bakanlığı, hudut bölgelerinde gerçekleşen yasa dışı geçişlere karşı kararlılıkla mücadele ediyor. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yunanistan’dan ülkemize ve ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişi hudut kartallarımız tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2’sinin FETÖ, 1’inin de PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”

Hudutlarımızdaki görevli ekiplerimiz, günün her saati yasa dışı geçişlere karşı tetikte olmaya devam ediyor. Sınırlarımızı korumak adına kararlılıkla çalışmalarını sürdüren güvenlik güçlerimiz, ülke güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için var güçleriyle görevlerini icra etmektedir.

Toplum sağlığı ve güvenliği için gereken her türlü tedbiri alan Milli Savunma Bakanlığı, yasadışı faaliyetlere geçit vermeyeceğini bir kez daha vurguluyor. Hudutlarımızdaki güvenlik tehditlerine karşı etkin önlemler almaya devam edecek olan bakanlık, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürecektir.

Sınırlarımızı koruyarak ülke topraklarını terör unsurlarından arındırmak, bölgedeki istikrarı ve güvenliği sağlamak adına bakanlık, halkımızın desteğiyle kararlı adımlarını atmaya devam edecektir. Güvenli bir gelecek için sınırlarımızı koruyarak milletimizin huzurunu temin etmek en öncelikli görevimizdir.

Milletimizin huzur ve güvenliği için yürütülen kararlı mücadeleye destek olmak her vatandaşımızın ortak sorumluluğudur. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin güvenliğini sağlamak adına gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu