GÜNDEM

Askeri kaynaklar açıkladı: Edirne sınırında 9 terörist ele geçirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan’a Yasa Dışı Geçmeye Çalışan 4’ü FETÖ Mensubu 9 Kişi Edirne’de Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, son dakika açıklamasıyla Edirne’de gerçekleşen önemli bir operasyona dair bilgi verdi. Bakanlık, Yunanistan’a yasa dışı geçmeye çalışan 4’ü FETÖ mensubu toplamda 9 kişinin Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından başarılı bir şekilde yakalandığını duyurdu.

Ülkemizin hudutlarını korumak ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden görev yapan hudut birliklerimizin bu başarılı operasyonu, yasa dışı geçişlere karşı gösterilen kararlılığın bir göstergesi oldu.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, yapılan incelemeler sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğunu belirtti. Ülkemizin huzurunu ve güvenliğini tehdit eden her türlü olumsuzluğa karşı etkin bir mücadele yürüten hudut birliklerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini her şeyin üzerinde tutmaya devam edecek.

Bu başarılı operasyon, hudutlarımızın güvenliğinin ne denli hassas bir konu olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken, devam eden yasa dışı geçişlerle mücadelede azimle yoluna devam edileceği vurgulandı. Hudutlarımızda nöbet tutan kahraman askerlerimize, devletimizin bekası için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu