GÜN ORTASI

Manisa’da bir adam eşini öldürdü ve daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

İntihar ve Cinayet Zinciri Alaşehir’i Sarsıyor

Saat 01.30’u gösterdiğinde, Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi’nde sakin bir gece, dehşet verici bir olaya tanıklık etti. Bozdağ Sokak No:48’deki iki katlı binada gerçekleşen trajedi, mahalle sakinlerini şoke etti.

Geçimini hurda toplayarak sağlayan ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Hamza Demirkıran, iddiaya göre kendi evinde dehşet saçtı. Eşi Buse Demirkıran’a yatak odasında av tüfeğiyle ateş eden Hamza Demirkıran, daha sonra çatı katına çıkarak intihar etti. Çatıdan yankılanan silah sesleri mahallede paniğe yol açarken, endişeli komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri, eve ulaştığında, Demirkıran çiftinin 1,5 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu bulunan annenin yatak odasında, babanın ise kanlar içinde çatı katında olduğunu gördü. Sağlık ekipleri yapılan kontrollerde, anne ve babanın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Uyanan çocuklar ise yakınları tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olayın ardından Demirkıran ailesinin cenazesi, Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Amcasının oğlu Nurullah Demirkıran, Hamza’nın uzun süredir tedavi gördüğünü ve psikolojik sorunlarının bulunduğunu belirterek, “Hamza’nın psikolojik sorunları vardı, psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp, yatak odasına gidiyor hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak, kendisini öldürüyor” dedi.

Polis, yaşanan trajik olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Bu üzücü olay, Alaşehir’i derin bir hüzne boğarken, toplumda da tedirginlik yarattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu