GÜN ORTASI

Hafriyat kamyonu kaza yaptı, Başakşehir’de 2 kişi yaralandı!

Feci kaza, Şahintepe Mahallesi Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi’nde yaşandı

Saat 11.30 sıralarında gerçekleşen olayın detayları dehşete düşürdü. Hüseyin Şirinyer’in kullandığı 59 AFB 663 plakalı kumaş yüklü kamyonet, yokuş aşağıya hızla ilerlerken bir anda kontrolünü kaybetti ve facia kaçınılmaz hale geldi. Kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen hafriyat kamyonuna ve otomobile çarparak durabildi.

Kazada yaralanan Hüseyin Şirinyer ve kamyon şoförü Cemil Çakmaklı için hemen sağlık ekipleri seferber oldu. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahalede bulundu ve yaralıları hastaneye sevk etti.

Görgü tanığı Davut Kiraz, yaşanan korkunç anları şu sözlerle anlattı: “Kamyonetin freni tutmayınca ışıklarda bekleyen kamyona çarptı. Kamyonda sıkışan bir taksiyi de ezdi. Ne yazık ki, her iki şoförde de yaralandı. Kamyon şoförünün durumu ise daha kritikti.”

Kaza sonucunda araçlarda ciddi hasar meydana gelirken, cadde bir süre trafiğe kapatılmak zorunda kaldı. Yaşanan bu üzücü olay, bölge halkını derinden sarstı ve dikkat çeken bir şekilde gündemde yerini aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu