GÜN ORTASI

Bitlis’ten gelen ziyaretçi Kayseri cezaevinde mahkum arkadaşını öldürdü.

Kayseri’de İntikam Cinayeti: Cezaevinden Çıkan Soner Baykal Tabancayla Vuruldu

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi Methiye köyünde yaşayan ve bir süre önce cezaevinden çıkan Soner Baykal, cezaevinde birlikte kaldığı M.E ile telefonla tartıştı. Bitlisli olan M.E, Kayseri’ye gelerek Soner Baykal’ın izini sürdü. Soner Baykal’ı Kazancık Köyü’nde bulan M.K, kısa süren bir tartışmanın ardından tabancayla vurdu. Başından vurulan Soner Baykal ağır yaralanırken, M.E olay yerinden kaçtı.

Olay yerine yapılan ihbar üzerine 112 acil sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Soner Baykal’ın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Soner Baykal’ın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Ölmeden önce Soner Baykal’ın, “Beni cezaevine düşüren bu adamdı” dediği öğrenildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri, M.E’yi yakalamak için çalışma başlattı. M.E., Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma sonucu Malatya’da yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi M.E. hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Olayın detayları hakkında yapılan açıklamalara göre, intikam amaçlı gerçekleşen bu cinayetin ardında yatan nedenler ise geniş çaplı bir soruşturma kapsamında araştırılmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu