BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç ile yeni bir sözleşme imzaladı!

Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç’un Sözleşmesini Uzattı

Beşiktaş, yeni sezon kadro planlamaları kapsamında iç transfer faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlı ekip, 24 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile ilgili sevindirici bir gelişmeyi taraftarlarıyla paylaştı.

Kulübün resmi açıklamasına göre, Beşiktaş yönetimi, Tayyip Talha Sanuç ile 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşme uzattı. Böylelikle genç yetenek, siyah beyazlı formayı daha uzun yıllar terletecek.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile bir araya gelen Tayyip Talha Sanuç, yeni sözleşmeyi gururla imzaladı. Samet Aybaba ise genç oyuncuya yeni dönemde kulübe önemli katkılar sunacağına dair güvenini dile getirerek, başarılar diledi.

Beşiktaş camiası, genç yeteneğin gelişimine ve takıma vereceği katkılara olan inancını bir kez daha perçinledi. Yeni sezon öncesinde yapılan bu hamle, taraftarları heyecanlandırırken, Tayyip Talha Sanuç’un performansıyla gelecekteki başarıların temellerinden biri olacağına işaret ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu