TÜRKİYE

Yeni Gelişme: Korhan Berzeg Olayında Bir Kemik Parçası Daha Bulundu!

Balıkesir Gönen İlçesi Armutlu Kırsal Mahallesindeki Dere Yatağında Yapılan Kemik Buluntularıyla İlgili İnceleme Çalışmaları Sürüyor

Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesinde, Ekonomist Korhan Berzege’ye ait olduğu düşünülen kemik parçalarıyla ilgili gerçekleştirilen arama çalışmaları 3. gününde de devam ediyor.

Asayiş jandarma ekipleri, komando timleri ve 3 kadavra arama köpeği eşliğinde yürütülen arama faaliyetleri kapsamında Fındıklı Deresi mevkiinde yeni bir kemik parçası daha bulundu.

Henüz insan mı yoksa hayvan mı olduğu belirlenemeyen, yaklaşık 10 santimetre büyüklüğündeki bu kemik parçası da diğer buluntular gibi incelenmek üzere İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğüne gönderildi.

Yaşanan gelişmeler doğrultusunda, Korhan Berzege’ye ait olabileceği düşünülen kemik parçalarının incelenmesi için yoğun çaba harcanmaktadır. Araştırma ve analiz sürecinde kadavra köpeklerinin de özel izleri takip etmesi, detaylı ve titiz bir çalışmanın yürütüldüğünün göstergesidir.

Fındıklı Deresi civarında gerçekleştirilen arama çalışmalarının sonuçları merakla beklenmekte, bölgede yaşanan gelişmeler yakından takip edilmektedir. İlerleyen süreçte de detaylı bilgilendirme ve açıklamalara yer verilecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu