TÜRKİYE

‘İYİ Parti Genel Başkanlığından İnceleme ve Veda Konuşması Geliyor!’

İYİ Parti’de Yeni Dönem: Adaylar Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti’nin 5’inci olağanüstü kongresinde heyecan dorukta! Genel başkanlık yarışı kızışırken adaylar da seslerini duyurmaya devam ediyor. İşte son açıklamalar:

Koray Aydın: Muhalefetle Değil, İktidarın Yanlışlarıyla Uğraşacağız

Koray Aydın, muhalefetle kavga yerine iktidarın yanlışlarını dile getireceklerini belirtti. Ayrıca, geniş işbirlikleri için kapılarının açık olduğunu vurguladı. Yerel seçimde yapılan iş birliğinin İYİ Parti’yi daha güçlü kılacağını ifade etti.

Müsavat Dervişoğlu: Kongreye Analiz Yapmadan Gittiğimizi Fark Ettik

Müsavat Dervişoğlu, hür ve müstakil girmenin doğru olup olmadığı sorusuna yanıt olarak seçim öncesi analiz çalışmalarının eksik kaldığını belirtti. Özeleştiriler yapacaklarını söyleyen Dervişoğlu, genel başkan olduktan sonra süreci detaylıca değerlendireceğini ifade etti.

Tolga Akalın: Kapasite Sınırlı, Partililer Salona Alınmıyor

İYİ Parti kongresinin yapılacağı salona sınırlı sayıda kişinin alınması kararı gündemde. Adaylardan Tolga Akalın, bu duruma tepki göstererek partilileri kongre adresine davet etti.

Meral Akşener: Kongre’ye Veda Konuşması ile Veda Edecek

Kongrede adaylar 40’ar dakika konuşacak. Meral Akşener’in duygusal mesajlar içeren veda konuşması yapması bekleniyor. Peki, genel başkan seçimi için kaç oy gerekiyor? İlk iki turda salt çoğunluk şartı var. Üçüncü tura kalması halinde en fazla oy alan genel başkan seçilecek.

Son Dakika: Beyaz Saray’dan CNN TÜRK’e Erdoğan Ziyareti Açıklaması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu