TÜRKİYE

İstanbuldaki Organize Suç Örgütüne Ait 32 Kişi Tutuklandı

İstanbul’da Organize Suçlarla Mücadele Operasyonu: 32 Kişi Gözaltına Alındı

Esenyurt, Beşiktaş, Avcılar ve Kağıthane’de yaşanan silahla öldürme, işyeri kurşunlama ve adam kaçırma olaylarıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler arasında bağlantılar belirlendi.

Operasyon kapsamında 32 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise etkileyici miktarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ruhsatsız tabancalardan, sahte plakalara; hassas teraziden, dövize kadar birçok materyal bulundu.

Şüphelilerin iş insanlarına karşı giriştikleri kasten öldürmeye teşebbüs eylemleri, işyerlerine yapılan kurşunlama olayları ve adam kaçırma vakaları detaylarıyla incelendi. Ayrıca, örgüt mensuplarına silah temin etme ve silah üretimi gibi faaliyetler de açığa çıkarıldı.

Bütün bu gelişmelerin yanı sıra Sultanbeyli’de meydana gelen trafik kazası da şehrin gündemine oturdu. Ölümle sonuçlanan kaza sonrasında araçlar büyük hasar gördü. Olayla ilgili ayrıntılar ise henüz netlik kazanmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu