TÜRKİYE

İçişleri Bakanlığı, 1608 personel alımı için kadro dağılımı ve başvuru şartları neler?

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN YENİ PERSONEL ALIMI! KPSS ŞARTIYLA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞLIYOR!

İçişleri Bakanlığı tarafından farklı branşlarda görevlendirilmek üzere KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. ÖSYM KPSS tercih kılavuzu kapsamında yapılacak personel alımı başvuruları, nisan ayında adayları bekliyor olacak. 2022 yılı KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim puanları alımda dikkate alınacak.

Başvuruların kabul edilmesi için en az 60 ve üzerinde KPSS puanına sahip olma şartı aranacak. İçişleri Bakanlığı’nın gerçekleştireceği 1608 sözleşmeli personel alımı için başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki üzerinden yapılabilecek.

Alımlar büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, tekniker, destek personeli, tekniker mimar, arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli, programcı, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında gerçekleştirilecek.

İçişleri Bakanlığı personel alımı için detaylı şartlara ve başvuru sürecine dair daha fazla bilgiye ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz!

Ayrıca merakla beklenen Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin işçi alımı kurası yakın bir zamanda gerçekleştirilecek!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu