TÜRKİYE

Emine Erdoğan, DMM’idelialarını yalanladı.

İletişim Başkanlığı DMM’den Asılsız İddialara Açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan İçin Yapılan Helikopter Pisti İddiası Doğru Değil

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı’ iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

DMM tarafından yapılan açıklamada, Ankara Polatlı’daki helikopter pistinin aslında daha önce Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından inşa edildiği ve Polatlı Tarım İşletmesi’nin kullanımına sunulduğu belirtildi. Ayrıca pistin olası acil durumlar ve orman yangınları esnasında da kullanılmak üzere yapıldığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldığı yönündeki iddiaların kamuoyunu manipüle etmek amacıyla medyaya servis edildiği ve gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Kamuoyuna asılsız bilgilerin yayılmasına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. DMM, vatandaşları asılsız iddialara karşı dikkatli olmaya ve kesin bilgilere dayanmadan yanlış bilgilere inanmamaya çağırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu