TÜRKİYE

Elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı suç örgütü önlemeye alındı

İstanbul’da Mahzen-34 Operasyonunda Organize Suç Örgütü Çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başını Sezai Gülmezin’in çektiği organize suç örgütünün İstanbul’da düzenlenen operasyonla çökertildiğini duyurdu. Operasyonda elebaşının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek.” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, suç örgütü üyelerinin işlediği suçlar detaylı bir şekilde ortaya çıkarıldı. Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, iş yerlerine molotofkokteyli ve silahlı saldırı, genel güvenliğin tehlikeye sokulması gibi birçok suç kapsamında faaliyet gösterdikleri belirlendi.

Operasyonlar sonucunda 3 ruhsatsız tabanca, çok sayıda şarjör ve fişek ele geçirildi. Görevlerini kahramanca yerine getiren polisleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da düzenlenen Mahzen-34 operasyonuyla organize suç örgütüne büyük bir darbenin vurulduğu bildirilirken, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına adalete teslim edilecekleri vurgulandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu