TÜRKİYE

CHP, tasarruf yapma kararı alıyor

Hükümetin Tasarruf Hamlesine CHP’den Destek: Yeni Bir Çağ Açılacak

Hükümetin tasarruf kararına destek veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek haçta yayımlanacak tasarruf genelgesi ile Türkiyede yeni bir dönemin başlayacağını belirten Özel, “Herkes belediyeye kendi aracıyla gelecek. Havuzdaki araçlar kamu görevlerini yerine getirmek için kullanılacak. Önümüzdeki hafta yayınlayacağımız tasarruf genelgesiyle Türkiye’de yeni bir çağ açacağız” şeklinde konuştu.

Özel ayrıca, bu uygulamanın diğer partilere de örnek olmasını istediklerini belirtti. CHP’li belediyelere gönderilecek israf ve tasarruf genelgesi, ülke genelinde bir dönüşüm başlatacak gibi görünüyor.

CNN TÜRK Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen ise yeni haftada megakentte hava durumunu aktardı. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak, merakla bekleniyor.

Tasarruf önlemlerinin, makam araçlarından başlayacağını vurgulayan Özel, “Denizli’de yapılan iade ile 45 makam aracı geri verildi. Artık herkes kendi aracıyla işe gelecek. Kamu görevlerini yerine getirmek için gerekli araçlar havuzda olacak. Bu uygulama, tasarrufun önemini bir kez daha gözler önüne seriyor” şeklinde konuştu.

Bu tasarruf adımlarıyla Türkiye’de yeni bir dönemin kapılarının aralanması beklenirken, CHP’nin önümüzdeki hafta yayınlayacağı genelge merakla bekleniyor. İşte, ülke gündemine damga vuran bu gelişmeler…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu