TÜRKİYE

Bıçakla dehşet saçan kişiden şoke eden açıklama: “Beni takip etmeye devam ederse, onları bırakmayacağım.”

Derneğe Girmek İsteyen Şüpheli Tartışmanın Ardından Bıçakladı

Olay, 17 Nisan saat 11.30 sıralarında Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi, Abidinpaşa Caddesindeki Furkan Nesli Derneği Genel Merkezinin 3üncü katında meydana geldi.

Bina içerisinde yaşanan olaya karışan şüpheli Betül Altınyüzük, dernekteki Sevda S. ve Hatice K. ile yaşanan tartışmanın ardından kısa sürede kavgaya dönüştü.

Altınyüzük, Sevda S.yi kasığından, Hatice K.yi ise kalçasından bıçakladı. Olay sonrasında Altınyüzük, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Yaralılar ise sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Betül Altınyüzük’ün geçmişte de aynı binada yaşanan olaylara karıştığı ve mala zarar verme ile kasten yaralama suçlarından 6 kaydının bulunduğu belirlendi.

Altınyüzük, ifadesinde, Derneğe girmeye çalıştığını ancak içeri alınmadığını, yaşanan tartışma sonucunda sinirlenerek kendini kaybettiğini ve bıçakla saldırdığını söyledi.

Olayın ardından tutuklanan Altınyüzük, “Baş kaldıranın başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım” diyerek gazetecilere tehditler savurdu.

Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Altınyüzük adliyeye sevk edildi ve tutuklanma kararı çıktı.

Bu olayların yanı sıra, Erzincan’daki maden kazasında bir işçinin cansız bedenine ulaşılırken, FETÖ firarisi eski emniyet müdürü hücre evinde yakalandı ve bir dereye bırakılan zehirli kimyasallar nedeniyle balıklar telef oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu