TRABZONSPOR

Transfer işlemleri çok yakında tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Müjdeli Haberler: Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Trabzonspor’un başarılı başkanı Ertuğrul Doğan, Türk Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi’nin yeni yönetimine hoş geldin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Doğan, takımın ligde üçüncü olup Türkiye Kupası’nda zafer kazanmak için büyük gayretler içerisinde olduklarını vurgulayarak, “Ekonomik anlamda zor günleri geride bıraktık. Trabzonspor için tek hedef her zaman şampiyonluk. Başka bir şey düşünmek bile istemiyoruz, camiamız da aynı şekilde düşünüyor.” dedi.

Gelecek günlerde transfer çalışmalarının büyük oranda tamamlanacağını belirten Doğan, “Sezona hazır bir kadroyla başlamak istiyoruz. Teknik ekibimizin onayıyla sağlam adımlarla ilerliyoruz. En zor kısmı atlattık, şimdi camiamıza daha büyük müjdeleri duyurabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor camiası, başkan Ertuğrul Doğan’ın sözleriyle umut dolu bir şekilde gelecek sezonu beklemeye başladı. Transferde yapılan atılımlarla takımın güçleneceğine dair inançları yüksek. Heyecanla beklenen yeni sezonun, Trabzonspor için zafer dolu olacağına dair umutlar her geçen gün biraz daha artıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu