TRABZONSPOR

Trabzonspor’dan Son Dakika Transfer Haberi: Fırtına, Cihan Çanak ve Can Bozdoğan’a Gurbetçi Kanı Taşıyor

Trabzonspor, Kadrosunu Güçlendirmek İçin Harekete Geçiyor

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün devre arasında satılmasının ardından, kiralık oyunculardan Berat Özdemir’in takımda kalması beklenmiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, yerli futbolcu havuzunu güçlendirme konusunda kararlı.

Avrupa’daki gurbetçi oyuncular üzerinden transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un listesinde öncelikli isimler arasında Umıt Milli Takım’dan tanıdığımız Cihan Çanak ve Can Bozdoğan bulunuyor.

19 yaşındaki Cihan, kanatta ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor ve Standard Liege’de forma giyerken 61 numarayı taşıyor. Trabzonspor’un sonraki satış potansiyelini yüksek gördüğü Cihan’ı takıma kazanma kararı aldığı belirtiliyor.

Diğer hedef ise Beşiktaş’ta kiralık oynayan ve şu anda Utrecht’te forma giyen 23 yaşındaki Can Bozdoğan. Teknik direktör Avcı, Berat Özdemir’in yerine Can’ı düşünüyor. Orta sahanın merkezinde görev alan Can, bu sezon Hollanda Ligi’nde 28 maçta 3 gol atarken 1 asist yapmış.

Her iki oyuncu için de kulüpleriyle görüşmeler devam ederken, bonservis açısından Cihan Çanak’ın transferinin daha maliyetli olabileceği belirtiliyor. Ancak Trabzonspor’un bu transferler için ciddi uğraş vereceği ifade ediliyor. (Fanatik)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu