TRABZONSPOR

Trabzonspor’dan Son Dakika Haberi: Enis Destan’ın Annesinden Şaşırtıcı Tepki! “Ne oldu sanki adam öldürmüş gibi!”

Trabzonspor’da Enis Destan’ın Annesinden PFDK’ya Flaş Tepki!

“SANKİ ADAM ÖLDÜRMÜŞ”

‘NEDEN ARKASINDA DURMUYORSUNUZ?’

‘GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ’

ENİS DESTAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Trabzonspor’un genç golcüsü Enis Destan’ın annesi Gül Destan, oğlunun PFDK’ya sevk edilmesine sert bir tepki gösterdi. Karagümrük maçındaki kırmızı kart pozisyonu hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Anne Gül, adaletsizlik ve kıskançlık söylemleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Gül Destan’ın Enis Destan için yaptığı paylaşımlarda, “Yaptıranların, yapanların adaleti olmayabilir ama Allah’ın ilahi adaleti şaşmaz. Birgün kendilerine döner. Geçen hafta bir gol atıp bir de asist yaptı ya… Çekemeyenler rahatsız oldu. Enis Destan sanki adam öldürmüş. Sakat bırakmış, kolunu bacağını kırmış da PFDK’ya sevk ediliyor” ifadeleri dikkat çekti.

Hayranlarını da arkasına alan Gül Destan, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya da atıfta bulunarak, “Enis kime ne yapıyor ki; herkes Enis’i kötüleme ve aşağı çekme peşinde. Çünkü süper yetenek. Onun için kıskanılıyor” dedi.

Enis Destan’ın özür mesajıyla da gündeme gelen olayda, genç futbolcunun annesi sosyal medyada yaptığı açıklamalarla büyük destek gördü. Anne Destan, haksızlığı yapanlara ve Enis’e yapılan eleştirilere karşı sert sözlerle yanıt verirken, büyük takdir topladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu