TRABZONSPOR

Trabzonspor Taraftarlarını Endişelendiriyor: İç Sahada Nasıl Bir Performans Yakalayacaklar?

Trabzonspor, İç Saha Performansını Gaziantep FK Maçında İyileştirmeyi Hedefliyor

Trabzonspor, Süper Lig’de evinde Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon iç sahada deplasmandan daha az puan topladılar.

Evlerinde oynadıkları son iki maçta Fenerbahçe’ye 3-2 ve Sivasspor’a 1-0 yenilen bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında iç saha performanslarını toparlamak istiyorlar.

Abdullah Avcı idaresindeki Trabzonspor, iç sahada oynadığı 12 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 19 puan elde etti. Diğer yandan, dış sahada oynadıkları 13 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 24 puan topladılar.

Trabzonspor, iç saha sıralamasında 9. sırada yer alırken Nenad Bjelica döneminde iç sahada oynadığı 8 maçta 12 puan toplamıştı.

Sezon boyunca iç sahada 16 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan bordo-mavililer, dış sahada ise 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle mücadele etti.

Trabzonspor, rakibi Gaziantep FK ile oynadığı 9 maçta mağlubiyetle ayrılmadı. 6 galibiyet ve 3 beraberlikle bordo-mavililerin lehine sonuçlandı.

Gaziantep FK karşısında Trabzonspor, iç sahadaki istatistiklerini düzeltmeye çalışacak ve taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu