TRABZONSPOR

Trabzon’da Unutulmaz İzler Bırakmak İstiyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Taraftarların Sorularını Yanıtladı

Şampiyonluğun kazanıldığı 2020-21 sezonuyla ilgili deneyimlerini paylaşan Abdullah Avcı, kendi Youtube kanalında gerçekleştirdiği keyifli bir sohbetle taraftarların merak ettiği soruları cevapladı.

Önemli Hedef Türkiye Kupası

Gurur verici bir deneyim olarak nitelendirdiği şehirdeki mutluluğu gözlemlediği şampiyonluk sezonunda, Türkiye Kupası’nı en önemli hedef olarak belirlediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Trabzonspor tarihinde bütün kupaları almış bir hoca olarak anılmak istiyorum” dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Avrupa’nın En Güzel Tesisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu’nun düzenlediği ‘Spor Hayatına Bakış’ sempozyumuna katılan Avcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni Avrupa’nın en güzel tesisi olarak nitelendirerek, “Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Sabah uyandığımda 10 dakikada tesislere gidiyorum. Doğası ve deniziyle ön plana çıkıyor.” şeklinde konuştu.

Kendinize Yatırım Yapın

Gençlere ve öğrencilere başarılı olmak için tavsiyelerde bulunan Avcı, “Her şey çok hızlı değişiyor. Kendinize yatırım yapmaktan geri kalmayın. Eğitiminizi ve hayatınızı planlayarak ilerleyin. Planlı hareket ederseniz başarılı olursunuz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu