TRABZONSPOR

Mehmet Ali Yılmaz, Devlet Töreniyle Ebedi Düşkününe Uğurlandı

Mehmet Ali Yılmazın Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybeden Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için düzenlenen cenaze töreni duygusal anlara sahne oldu. Yılmaz’ın cenazesi, Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski bakanlar Süleyman Soylu, Adil Karaismailoğlu, Mehmet Ağar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF yöneticileri, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Eski başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Şenol Güneş, bordo-mavili kulübün eski futbolcuları ve yöneticilerinin yanı sıra Yılmaz’ın ailesi, yakınları ve sevenleri cenaze töreninde yerlerini aldı.
Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada Mehmet Ali Yılmaz’ın Türk futboluna ve sporuna büyük katkıları olduğunu vurgulayarak, “Önemli bir değerimizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Zamansız bir ölüm. Hem Trabzonspor hem de ülke futbolu için önemli bir değerdi.” ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Şenol Güneş ise Yılmaz’ın büyük emeklerle başarılı bir iş insanı olduğunu belirterek, “Mehmet Ali Bey, Trabzonspor’da başkanlık yaptı. Trabzonlu, Of’tan büyüdü. Çocukken karpuz satarak, çalışarak, büyük emekler vererek İstanbul’a geldi ve başarılı bir iş insanı oldu.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu