TRABZONSPOR

Cham, son düzlükte hızla ilerliyor!

Trabzonspor’da Muhammed Cham İçin Devam Eden Bonservis Pazarlığı

Trabzonspor’un transfer gündemine oturan Avusturyalı futbolcu Muhammed Cham için kulüpler arasındaki bonservis pazarlığı hala devam ediyor. Clermont’un Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olması, oyuncunun ayrılmak isteğini beraberinde getirmiş durumda. Cham’ın Trabzonspor’a duyduğu ilginin fazlasıyla memnuniyet yarattığı öğrenildi.

23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, kulüpler arasındaki müzakerelerin sonuçlanmasını beklerken, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. “Kum saati” görseli paylaşımıyla merak uyandırdı.

Clermont’un bonservis beklentisinin yüksek seviyede olduğu belirtilse de, Trabzonspor’un daha önce transfer ettiği Batista Mendy örneğinde olduğu gibi yoğun bir pazarlık sürecinin yaşanacağı ifade ediliyor.

Karadeniz Derbisi’nde Trabzonspor Samsunspor ile Karşı Karşıya!

Trabzonspor, bugün deplasmanda Samsunspor’la mücadele edecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan karşılaşma büyük heyecana sahne olacak.

Bordomavililerde, Uğurcan, Mendy, Berat, Bardhi ve Onuachu’nun yanı sıra Baniya sarı kart sınırında bulunuyor. Maç öncesi taraftarlar, heyecanla bu kritik mücadeleyi bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu