TRABZONSPOR

Abdullah Avcı: Maalesef Oyunda Etkili Olamadık!

Abdullah Avcı: “Samsunspor Maçında Oyunumuzu Doğru Kuramadık”

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor’a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, takımın oyun performansının hem toplu olarak hem de bireysel anlamda düşük olduğunu belirterek, ligdeki en yakın rakibe karşı puan farkını artırmalarının önemli olmadığını vurguladı.

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Avcı, “Biz Samsunspor’un oyununu bozamadık. Hem oyunu doğru kuramadık hem de ikinci topları alamadık. Bu futbolun içinde normal olan şeyler. İkinci yarıda topa daha fazla sahip olsak da bu yeterli değil, doğru bir oyun sergileyemedik.” ifadelerini kullandı.

Avcı, takımın kupa maçına daha farklı bir konsantrasyonla çıkacaklarını belirtirken, 3. sıradaki şanslarını devam ettirmek istediklerini dile getirdi. Samsun’un futbol anlamında önemli bir şehir olduğunu ve atmosferin etkileyici olduğunu da ekledi.

“Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz.” diyen Avcı, “Dilimizi ve üslubumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Futbol bir oyun, iyileştirme gücüne sahip bir spor.” şeklinde sözlerine devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu