MANŞETLER

Uraloğlu, Son Durum Hakkında Konuştu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Öne Çıkan Açıklamalar

  1. Enerji Nakil Hatları ve İletişim Hatlarını Beraber Planlıyoruz

    Mutlaka güvenlik ve emniyetin sürdürülebilir olması için arkasında kalkınmaya, gelişmeye, istihdama yönelik projeler olması gerektiğini vurgulayan Uraloğlu, Irak’taki Kalkınma Yolu projesinin detaylarına değindi ve 4 ülkenin imzalaması noktasına gelindiğini belirtti.

  2. Türkiye’nin Politikası Hep Kazan Kazan Üzerine Olmuştur

    Uraloğlu, Türkiye’nin stratejik konumunu vurgulayarak, bölgesel ticaret yolları ve işbirlikleriyle Türkiye’nin kazanımına ve istihdama katkı sağlayacağını dile getirdi.

  3. Bu İşi Dünyada Bizden Daha Hızlı Yapacak Ülke Yok

    Projenin hızla ilerlediğine dikkat çeken Uraloğlu, uluslararası işbirlikleriyle Türk firmalarının ön planda olacağını ve planlanan projelerin hayata geçirilmesinde liderlik yapacaklarını ifade etti.

  4. Birçok Üretim Tesisi Türkiye’de Kurulacak

    Ulaşım ve iletişim projelerinin yanı sıra Türkiye’nin üretim kapasitesinin de artacağını belirten Uraloğlu, Türkiye’nin lojistik merkezi olacağını ve birçok üretim tesisi için fırsatlar doğacağını söyledi.

  5. Stratejik Konumumuz Güçlenecek

    Projenin tamamlanmasıyla Türkiye’nin stratejik konumunun daha da güçleneceğine vurgu yapan Uraloğlu, Türkiye’nin endişe duyulmadan ticaretin yapılabileceği güvence veren bir konuma geleceğini belirtti.

  6. Bizim Bir Orta Koridorumuz Var

    Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi’nin Türkiye’nin orta koridorunu güçlendireceğini ve Avrupa’ya kadar uzanan bir demiryolu ağı oluşturulacağını açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu