MANŞETLER

Tarlabaşı’nda Bir Tropikal Ada Rezidansı Fiyatına

Victor Adası Yeni Sahibini Buldu!

Avustralya’nın kuzeydoğusunda yer alan Victor Adası, düzenlenen açık artırmayla yeni sahibini buldu. Mercan Denizi’nde Büyük Bariyer Resifi’nin hemen yanında konumlanan bu tropik ada, ana karadan 20 dakikalık bir tekne veya 10 dakikalık helikopter yolculuğuyla ulaşılabiliyor. Adada, helikopter pistinin bulunması da ulaşımı oldukça kolaylaştırıyor.

Victor Adası, yaklaşık 7.7 dönümlük bir alana sahip ve içerisinde yeni renovasyon geçirmiş 350 metrekarelik 4 odalı bir villa barındırıyor. Güneş panelleri sayesinde ada üzerinde enerji üretimi sağlanırken, çalışanların konaklaması için ayrı bir ev bulunuyor. 225 bin litrelik yağmur suyu deposuyla su ihtiyacı da karşılanabiliyor.

Açık artırma sonucunda Victor Adası’nın yeni sahibi, Queensland Eyaleti’nde yaşayan bir aile oldu. Yeni sahipliğin detayları gizlilik sebebiyle açıklanmazken, ailenin adayı yazlık olarak kullanacağı belirtildi. Ada 2.51 milyon Avustralya doları karşılığında satıldı, yaklaşık 53 milyon TL’lik bir bedelle el değiştirdi.

Victor Adası, üzerinde hazır yerleşim bulunan adalar arasında en uygun fiyata satılan adalar arasında yer alarak dikkat çekiyor. İstanbul’da aynı fiyata Beyoğlu Tarlabaşı’nda yeni yapılan 3+1 dubleks bir rezidans veya Bomonti’de Boğaz manzaralı 3+1 bir rezidans satın alınabileceğini düşündüğümüzde, Victor Adası’nın eşsizliği bir kez daha ön plana çıkıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu