MAGAZİN

Yargı, unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Final gecesi, çocukların eğitimine destek olacak.

Kanal Dnin Ay Yapım İmzalı Yeni Dizisi Yargı, Muhteşem Bir Gece ile Veda Ediyor!

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisi, 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı son bölümüyle ekranlara veda ediyor. Bu özel geceyi unutulmaz kılmak için dizi ekibi, yıllardır kendilerini yalnız bırakmayan seyircileriyle bir araya gelecek.

Anlamlı bir iş birliği sonucu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek özel gösterimde seyirciler, Yargı ekibiyle birlikte final bölümünü izleme fırsatı bulacaklar. Geceye katılanların yardımıyla elde edilen tüm gelir, Türk Eğitim Vakfı’na çocukların eğitimi için bağışlanacak.

Gecenin sürpriz performanslarla dolu olduğunu belirtmekte fayda var. Gecenin biletleri Biletix’te satışa sunulmuş durumda. Eğer canlı izleyemeyecek olanlar varsa, Eğitime Destek Bileti alarak destekte bulunabilecekler.

Sema Ergenekon’un usta kalemi ve Ali Bilgin’in yönetmenliğiyle buluşan Yargı dizisinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşırken, onlara birbirinden usta ve genç isimler eşlik ediyor. Bu özel geceye dair merak ettiklerinizi ve bilet bilgilerini öğrenmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:

Biletix – Yargı Final Gecesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu