MAGAZİN

‘Yargı’ adlı programın heyecan verici finaline sayılı günler kaldı!

Büyük Finale Sayılı Haftalar Kala Yargı Dizisi Heyecanı Doruğa Çıkıyor!

Yargı dizisinin heyecan dolu bölümleri izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizi, bu hafta ekranlara gelecek yeni bölümüyle seyircilere soluksuz anlar yaşatacak.

Yayınlanan tanıtımda, Ceylin (Pınar Deniz) ve Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) karmaşık hayatlarına dair ipuçları veriliyor. Ceylin, evlilik yıl dönümünü kutlamak isterken, Ilgaz tarafından hazırlanan sürprizle karşılaşıyor.

Ceylin, ilgilendiği okul dosyasında yaşanan olaylarla yüzleşirken, Ilgaz da evinde çalışan kadının ölümündeki gizemi çözmeye çalışıyor. İkili, hayatlarını şekillendiren sırlarla yüzleşirken, izleyicileri de ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı dizide, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy ve birbirinden yetenekli diğer oyuncular da bir araya geliyor.

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı senaryo, yönetmen Ali Bilgin’in vizyonuyla buluşarak seyircilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Yargı dizisinin merakla beklenen yeni bölümü, 28 Nisan Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Büyük final için geri sayım başladı, heyecan dorukta!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu