MAGAZİN

Ender Saraç ve Benan Saraç Arasında Herhangi Bir Şikayet Bulunmuyor

Dr. Ender Saraç ve Benan Saraç Mahkemede Karşı Karşıya!

İstanbul 34üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde gergin anlar yaşandı. Beslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç’ın 13 yaşındaki çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, boşanma aşamasındaki eşi Benan Saraç tanık olarak ifade verdi.

Benan Saraç, mahkeme salonunda yürek burkan sözler sarfetti. “Çocuğum bana bahsetmişti. İnanmadım, konduramadım.” diyerek dram dolu anları anlattı. Olayın detayları ortaya çıktıkça endişe dolu anlar yaşandı.

Duruşmaya oğlu ile birlikte katılan Benan Saraç’ın ifadeleri herkesi derinden sarsarken, rehber öğretmen de çarpıcı bir detayı paylaştı. Dinlenen tanık ifadesinde çocuğun, babasının evde çıplak gezdiğini söylediğini belirtti.

Dr. Ender Saraç ise suçlamaları reddederek kendisini haksız yere suçlanmakla karşı karşıya bulduğunu belirtti. Mahkeme tarafından alınan kararla mağdur çocuğun dinlenmesine ve kayyım atanması için Sulh Mahkemesine yazı yazılmasına karar verilerek duruşma ertelendi.

Olayın daha da karmaşık ve dokunaklı hale gelmesiyle birlikte bu aile dramı hukuki süreçte adım adım ilerlemeye devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından, kamuoyunda ve medyada da büyük yankı uyandırdığı kesin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu